Magazin

Produsele software si hardware pe care le comercializam

Race Evo Plus

Race Evo Plus

RACE EVO PLUS: Trambulina pentru dorinta catre TUNING

Race Evo PLUS îmbunătățește caracteristicile tehnice ale standardului. Versiunea cu funcții suplimentare care să permită manipularea libera a conținutului întregului ECU.O funcție de editare avansata - prevăzuta cu filtre specifice conceputa pentru a facilita cercetarea datelor relevante - sprijina evoluția utilizatorilor de tuning.

Aceste operații pot fi realizate atât în zecimal / hex modul numeric (identificate ca cercetarea în " EPROM complet ") și în mod grafic 2D / 3D (cercetare în" EPROM complet grafic  "), cu posibilitatea de a compara părți de fișiere diferite și / sau caută functii specifice.Atunci când funcționează cu un fișier de setare oferit de Dimsport, această versiune de software-ul dezvăluie o serie de harti suplimentare în plus față de cele realizate disponibil prin intermediul versiunei standard și extinde lista de parametri acceptati.

Un semn de culoare și o etichetă specifică identifica numele și locația fiecarei Harta identificate de către tehnicienii noștri în ambele "Complete Eprom" și "EPROM complet grafic" . Mai mult decât atât, Race Evo PLUS este structurat pentru a permite îmbunătățiri ale unei  file de setare existente cu hărți suplimentare etichetate de către utilizator, identificate și se transformă cu formule funcționale pentru a furniza parametri "În clar".Managementul "User Maps", de fapt, permite creșterea si versatilitatea sistemului de baze de date de tuning custom.De asemenea, Race Evo PLUS efectuează recalculăre automata de checksum.

scroll up