Magazin

Produsele software si hardware pe care le comercializam

New Genius OBDII/Boot Master

New Genius OBDII/Boot Master
  • Noul Genius/Boot Master

            Domeniul auto a evoluat extrem de mult in ultimul deceniu iar acest fapt se reflecta direct in tehnica care se gaseste implementata pe masinile noastre. Comunicarea seriala a devenit un proces din ce in ce mai complex care necesita platforme harware speciale, cunostinte specifice si o dezvoltare continua. Firma Dimsport a raspuns cerintelor din domeniul tuningului creand noul Genius, un device de sine statator care faciliteaza comunicarea seriala cu computerul de motor/ECU folosind protocoale de comunicare gen  CAN-BUS, K/L-line sau J1850. Prin intermediul mufei de diagnoza OBDII sau  a altor metode de conectare specifice, noul Genius ofera solutia ideala de citire si programare pentru o varietate de ECU-uri, indiferent ca vorbim aici de masini europene, asiatice sau americane. Remarcabil este si faptul ca nimic nu este lasat la voia intamplarii, noul Genius monitorizand o multitudine de parametri, printre care si nivelul de incarcare al bateriei de pe vehicul.

Un lucru extrem de important este acela ca lucrand cu noul Genius nu aveti neaparata nevoie de un laptop. Datorita ecranului color cu functie de atingere si microprocesorului incorporat, acum este mai mult decat simplu sa se gestioneze aceste operatiuni de comunicare seriala.

Iata cateva avantaje ale utilizarii noului Genius:

  • mod de operare intuitiv: este realmente imposibila folosirea eronata a  programului. Pe ecran apar instructiuni detaliate care ghideaza pas cu pas specialistul  pana la momentul final al programarii.In plus, sistemul va pune la dispozitie o gama completa de manuale de operare care va pot furniza informatii suplimentare  in cazul in care aveti neclaritati.
  • siguranta maxima: inainte de a incepe operatiunea de modificare, noul Genius este programat sa verifice in primul rand marimea si integritatea filei checksum. In eventualitatea unei intreruperi accidentale a operatiunii de programare ( inainte de finalizare), Genius a fost proiectat sa dea posibilitatea recuperarii programarilor seriale  pierdute si finalizarii operatiunii in mod automat. In acest sens, mai sunt disponibile si alte functii ajutatoare precum resetarea codurilor de defect, citirea si scrierea automata a  codurilor injectoarelor sau resetarea counter-elor.

Pentru a veni in sprijinul profesionistilor din domeniul auto si a raspunde cerintelor acestora, noul Genius a fost conceput ca un instrument flexibil care sa acopere o gama larga de vehicule, indiferent ca e vorba de 12v sau 24v.O serie de cablaje  permit conectarea la acele tipuri de vehicule  care nu sunt dotate cu mufa OBDII ca in cazul celor industriale sau al celor agricole..

Despre noul Genius putem afirma ca atinge performanta maxima in combinatie cu noul Transdata. Exista cazuri in care calculatorul masinii este dotat cu un " sistem antituning" cu microprocesorul blocat. Ce face noul Transdata? El are capacitatea de a debloca printr-o operatiune specifica  comunicarea seriala, restabilind astfel climatul normal de functionare al sistemului si permitand citirea si programarea prin portul OBDII.

Tehnicienii si colaboratorii Dimsport lucreaza in permanenta la imbunatatirea filelor de setare si la dezvoltarea gamei de vehicule ce pot fi modificate iar specialistii in tuning au acces la aceste noutati de ultima ora prin intermediul abonamentelor si upgradarilor.

Nu este doar o cutie neagra care se conecteaza la computerul masini este chiar un dispozitiv total independent pentru citire si programare seriala pe portul de diagnoza, foarte practic si intuitiv.De ce sa cumparati o cutie neagra cand puteti achizitiona New Genius ?

scroll up