Magazin

Produsele software si hardware pe care le comercializam

Race EVO Plus Full

Race EVO Plus Full

RACE EVO FULL: Tu decizi care este limita
 

În mod specific dezvoltat pentru tunere experiență, Race Evo PLUS - atunci când upgrade la versiunea completă - crește până tehnice prezentate a Sistem cu funcții suplimentare pentru a maximiza performanțele și versatilitate. Altele decât toate ceea ce a descris mai înainte, versiunea software-ului FULL permite crearea utilizatorului Fișiere de doar adăugarea hărți la un dosar "de bază".

Caracteristici suplimentare, cum ar fi "drag & drop" simplifica și a facilita tuning operațiuni: ar trebui să o fișier să fie citit de către New Genius, ar fi identificat și clasificate în funcție de producător, model și de motor / sistem tip, apoi salvat prin fișiere disponibile corespunzătoare. De control Recalcularea se face automat ca în versiuni de software anterioare. Cursa de upgrade Manager este o extensie a software-ul principal de lucru pe un maestru / sistem sclav, permițând utilizatorului să gestioneze și de a controla o rețea de dealeri "slave" prevăzut cu Punct de inflamabilitate și Noua Trasdata Instrumente slave. Când utilizați instrumentele lor,"Slave" dealeri care doar poate citi și de program fișierele schimbate cu managerul lor, și nu pot coopera sau schimb de fișiere cu oricare alta.O bază de date specifice și bine organizat permite de a clasifica și stoca toate fișierele trimise a și primit de la fiecare dealer.

Ca consecințele cererilor primite de la piață, un anumit software-ul a fost dezvoltat pentru managementul independent de noi Genius: DSManager. Acest lucru este dedicat tunere calificați care preferă să dezvolta fișiere reglate cu alt software disponibil pe piață.DSManager poate decripta și cripta fișiere primite de la New Genius, permițând astfel posibilitatea de a exporta fișiere pentru modificarea. Nu funcțiile de editare sunt acceptate.De asemenea, pentru acest program specific, un instrument specific pentru automată recalcularea de control este furnizat.

scroll up