Magazin

Produsele software si hardware pe care le comercializam

Module Rapid

Module Rapid

Cu mai mult de o sută de mii de module fabricate începând cu anul 1995, Rapid Plug&Play reprezintă astăzi un nume solid È™i un concept de lucru bine stabilit pentru optimizarea funcÈ›ionării motorului: o soluÈ›ie eficientă interacÈ›ionează cu tehnologia avansată a sistemelor de management ale motoarelor turbo diesel È™i acum pentru turbo benzină, de asemenea.
Caracteristicile superioare ale acestui add-on modul È™i fiabilitatea garantata în ani datorită utilizării de componente standard din industria automobilistica a  permis ca Rapid By Dimsport să conceapa o serie întreagă de produse,concurand fara probleme cu imitaÈ›ii de calitate proasta.

Selective și Progresive

 


Rapid este activat numai în condiÈ›ii speciale de funcÈ›ionare a motorului, gestionat de parametrii prestabiliti, în funcÈ›ie de vehiculul pe care este instalat. Modulele funcÈ›ionează fără a interfera cu sistemul electronic standard al vehiculului, astfel ne declanÈ™ând nici o eroare pe diagnoza sau probleme de functionare. Prin urmare, ECU vehiculului nu este afectat in ce priveste monitorizarea parametrilor vitali ai mecanicii motorului. Conexiunile de cablare sunt concepute pentru a facilita instalarea pe vehicule: mai mult de 80% din module sunt prevăzute cu conectori originale, pentru conexiune usoara "Plug & Play". Modulele Rapid au fost proiectate de Dimsport astfel încât să poată fi conectate la diferite vehicule, prin înlocuirea doar a cablurilor.

Un RAPID pentru fiecare vehiculÎn plus față de maÈ™ini È™i
aplicațiile off-road , add-on module sunt larg solicitate pentru vehicule comerciale, medii sau grele și chiar pentru aplicatii agricole (tractoare, combine de recoltat, etc.) Pentru a largi lista de aplicatii Rapid Marine completeaza gama atingand industria navala ..

Suport profesional pentru punctele de instalare RapidRapid este întotdeauna furnizat cu manuale detaliate È™i ilustrate operative care să permită tunerului  efectuarea pas-cu-pas a operaÈ›iunii. Mai mult decât atât, instalatorii Dimsport sunt în mod constant susÈ›inuti cu informatii, sugestii tehnice, cu
diagrame putere si cuplu  È™i informaÈ›ii despre performanÈ›a motorului : mereu la îndemână pentru a acorda asistență atunci când apar indoieli. Sesiuni de training intensiv, un call center cu linii dedicate È™i un suport online specific garantează un schimb tehnic È™i comercial satisfăcător de informaÈ›ii.

scroll up