Magazin

Produsele software si hardware pe care le comercializam

Rapid Module

Rapid Module

Cu mai mult de o sută de mii de module fabricate începând cu anul 1995, Rapid Plug&Play reprezintă astăzi un nume solid și un concept de lucru bine stabilit pentru optimizarea funcționării motorului: o soluție eficientă interacționează cu tehnologia avansată a sistemelor de management ale motoarelor turbo diesel și acum pentru turbo benzină, de asemenea.
Caracteristicile superioare ale acestui add-on modul și fiabilitatea garantata în ani datorită utilizării de componente standard din industria automobilistica a  permis ca Rapid By Dimsport să conceapa o serie întreagă de produse,concurand fara probleme cu imitații de calitate proasta.

 

Selective și Progresive

 


Rapid este activat numai în condiții speciale de funcționare a motorului, gestionat de parametrii prestabiliti, în funcție de vehiculul pe care este instalat. Modulele funcționează fără a interfera cu sistemul electronic standard al vehiculului, astfel ne declanșând nici o eroare pe diagnoza sau probleme de functionare. Prin urmare, ECU vehiculului nu este afectat in ce priveste monitorizarea parametrilor vitali ai mecanicii motorului. Conexiunile de cablare sunt concepute pentru a facilita instalarea pe vehicule: mai mult de 80% din module sunt prevăzute cu conectori originale, pentru conexiune usoara "Plug & Play". Modulele Rapid au fost proiectate de Dimsport astfel încât să poată fi conectate la diferite vehicule, prin înlocuirea doar a cablurilor.

Un RAPID pentru fiecare vehiculÎn plus față de mașini și
aplicațiile off-road , add-on module sunt larg solicitate pentru vehicule comerciale, medii sau grele și chiar pentru aplicatii agricole (tractoare, combine de recoltat, etc.) Pentru a largi lista de aplicatii Rapid Marine completeaza gama atingand industria navala ..

 

Suport profesional pentru punctele de instalare Rapid

 Rapid este întotdeauna furnizat cu manuale detaliate și ilustrate operative care să permită tunerului  efectuarea pas-cu-pas a operațiunii. Mai mult decât atât, instalatorii Dimsport sunt în mod constant susținuti cu informatii, sugestii tehnice, cu
diagrame putere si cuplu  și informații despre performanța motorului : mereu la îndemână pentru a acorda asistență atunci când apar indoieli. Sesiuni de training intensiv, un call center cu linii dedicate și un suport online specific garantează un schimb tehnic și comercial satisfăcător de informații.

scroll up