Magazin

Produsele software si hardware pe care le comercializam

Dyno

Dyno

Dezvoltat din 1991 pentru a sprijini nevoile în creștere în curse și competiții auto, sistemul de tuning profesional prezentat de Dimsport pentru ECU (Engine Control Unit) tuning iese in evidenta din gama de oferte disponibile pe piata datorita unei mai mari flexibilitati și o gamă mai largă de vehicule suportate. Caracteristicile tehnice avansate, combinate cu o logică de lucru simpla și instinctiva permite să îndeplinească un sistem mai profesionist și integrat de tuning electronic. De peste douăzeci de ani Dimsport a fost sinonim cu tuning electronic în domeniul auto peste tot în lume: o linie completa si modulara de tuning high-tech pentru profesioniști, disponibila pentru orice tip de vehicul din prezent, chiar cu dinamometre Dyno și simulatoare rutiere. Produsele Dyno sunt instrumente de diagnosticare esențiale pentru testarea performanțelor  automobilelor, motocicletelor, camioanelor și vehiculelor agricole în cel mai sigur mod. În special, sistemul cu franare furnizat de linia Dyno permite simularea conditiilor de drum reale pentru a testa funcționarea dinamica a vehiculelor în situații specifice. Această abordare practică evita testele periculoase pe drum, deci crește siguranța tunerului "în timp ce elimina toate riscurile rutiere". Dinamometrele liniei Dyno sunt în prezent furnizate catre mulți utilizatori diferiti ca : centre tehnice de testare și certificare, ateliere de reparații și garaje, centre de tuning motor și echipe de curse, centre de cercetare și dezvoltare, licee și universități, autorități ministeriale de transport, producătorii de vehicule, reviste din sectorul transporturilor.

Datorita dimensiunilor sale compacte și a intuitivitatii acestuia,Dyno, devine dispozitivul ideal pentru ateliere de lucru care doresc să integreze o unitate de diagnostic, autoturisme  și vehicule comerciale ușoare. Funcționarea versiunii inerțială se bazează pe calcularea accelerației data la volanta dinamometrului de catre vehicul. Dynorace poate fi folosit pentru a înregistra și analiza performanțele vehiculului ca: cuplu, putere, viteză și turația motorului. În plus, software-ul de gestionare permite să efectueze teste și evaluări precise privind precizia de lucru a  instrumentelor de bord, cum ar fi vitezometru / tahometru.

Dimensiunile compacte ale versiunii DF21 face ca el sa fie trasportabil pe o remorcă echipată ca asistenta de curse. Versiunea DF2FS oferă caracteristici și programe menite să crească gama / nivelul de teste datorită utilizării frânei. Frâna determină baza ideală pentru diagnosticul vehicului și de testare pentru a verifica și recrea probleme ce au apărut, precum și îmbunătățirea eficienței motorului (scopuri motorsport).Datalogger furnizează informații în timp real despre măsurătorile efectuate. Din nou, dimensiunea compactă il face mai ușor de instalat, chiar si pe podea. Alegerea strategică a unui cadru dublu-role pe roată evidențiază în mod clar abordarea noastra: condiții de maximă siguranță în timpul testului. Fiecare roată este poziționata între două role pentru a fixa vehiculul și ca să facă operațiunile de lucru mai sigure (alegerea alternativă a unui cadru unic de netezire pe roată ar putea determina un periculos efect de "plutire" al vehiculului și risc mai mare în timpul testului). Tratamentul de suprafață a rolelor a fost dezvoltat pentru a simula mai bine frecarea  la rulare, pentru a garanta aderenta corespunzătoare păstrând în același timp integritatea anvelopei vs uzura.

Dynorace permite realizarea de teste pe masini cu performanțe de top (de asemenea în tracțiune constantă) până la 400 kW pe osie și 320 viteza de km / h, datorită rulmentilor cu o tehnologie de inalta calitate.

Teste Dynorace realizate prin utilizarea sistemului franare permite culegerea datelor care sunt prelucrate de software și apoi poate afisa următoarele rezultate:

• Putere maximă la roată, la motor și pierdere in transmisie cu grafic
și tabele numerice ale măsurătorii colectate în timpul testelor
• Cuplului la roata, cuplul nominal la motor, grafic și numeric
tabele de măsurare colectate în timpul testelor
• Simulare de sarcina la RPM constant
• Simulare de sarcina la tracțiune constanta
• Simulator rutier în conformitate cu CX și sarcină in functie de conditii variabile
• Măsurarea diferenta vitezometru / turometru

scroll up